010 616 8985

TIME-FILLER EYES®

Täydellinen silmänympärysvoide

FILORGAN KEHITTÄMIIN ANTI-AGEING –HOITOIHIN PERUSTUVA KORJAAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE – JUONTEET VÄHENEVÄT, KATSEESTA TULEE NUOREKKAAMPI JA AVARAMPI

  • Rypyt: Rikastettu aktiiviaineiden triolla [hyaluronihappo + tripeptidi + kuoriva aktiiviaine], joka rentouttaa ilmejuonteita ja tasoittaa silmänympärysryppyjä.
  • Silmäluomet ja ripset: Kohottava yhdistelmä aktiiviaineita vähentää yläluomien ihon veltostumista. Samanaikaisesti matrikine-peptidi lisää myös silmäripsien tuuheutta.
  • Silmänaluskuopat ja tummat silmänaluset: kiinteyttävät mikrokapselit lisäävät silmänalusihon täyteläisyyttä. Vaikuttavat aktiiviaineet vähentävät silmänalusihon pigmenttimuutoksia kirkastaen ihoa ja vähentäen tummia silmänaluksia.

Tulos: Päivä päivältä juonteet silottuvat, silmäluomet kiinteytyvät ja tummat silmänalukset kirkastuvat. Nuorekas katse palautuu.

Samettisen voidemainen koostumus

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

TÄYDELLINEN SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

 

Aamuin illoin puhdistetulle silmänympärysiholle. Jo pieni määrä hoitovoidetta riittää. Taputa hellävaraisesti silmänympärysiholle, silmäluomien iholle ja ripsien tyviin.